Amsterdam – Inverness (Schotland)

30 maart tot 7 april 2018

Zeilreis Noordzee: Wij zeilen met de Flying Dutchman van Amsterdam naar Inverness. Een zeilreis over de Noordzeevan 500 Nm. Een prachtige reis langs de Engelse en Schotse Oostkust, met schitterende plaatsjes als Whitby en Stonehaven, schilderachtig en bijna vergeten vissersplaatjes. 

Lees verder »

Whisky Expeditie Orkney’s

7 tot 13 april 2018

Vanaf Inverness gaat het langs de schitterende Ooskust met de Flying Dutchman naar de mooiste eilanden van Schotland de Orkney’s. Onderweg worden beroemde distileerderijen bezocht zoals Dalmore Glenmorangie, Balblair,Clynelisch, Old Pulteny en de  beroemde distileerderijen op Orkney Highland Park en Staffa. 

Lees verder »

Schotland van Oost naar West

22 tot 29 April 2018

Een prachtige reis in Schotland  van Inverness naar Oban door het Caledonia Canal welke de Noordzee verbindt met de Atlantische Oceaan, één van de mooiste waterwegen ter wereld. Vervolgens  een schitterende reis aan de Westkust naar Mull en Staffa.

Lees verder »

Whisky en zeilreis : Mull & Skye

29 april tot 6 mei 2018

Whiskyreis Skye : een onvergetelijke  ontdekkingsreis met de Flying Dutchman. Wij  bezoeken zeer nieuwe maar ook heel oude beroemde Whisky distilleerderijen. Onze reis start in Oban en gaat door naar Mull en Skye.

Lees verder »

Whisky en zeilreis: Mull & Skye

6 tot 12 mei 2018

Whiskyreis Skye : een onvergetelijke  ontdekkingsreis met de Flying Dutchman. Wij  bezoeken zeer nieuwe maar ook heel oude beroemde Whisky distilleerderijen. Onze reis start in Oban en gaat door naar Mull en Skye.

Lees verder »

Sailing to Islay Whisky Festival

26 mei – 3 juni 2018

9 daagse whiskyreis naar Islay whisky festival : paradijs voor de whisky liefhebber.
Een keer per jaar staat Islay helemaal in het teken van de whisky en muziek en wel in de laatste week van mei.
U bezoekt het grootste whisky producerende eiland van Schotland met inmiddels 9 distilleerderijen.

Lees verder »

Skye en de buiten Hebriden 10 dagen

19 tot 28 juli 2018

Rondreis Skye: Als in Europa nog ongerepte, wilde natuur bestaat, dan is het wel op de eilanden aan de Schotse Westkust: de binnen en buiten Hebriden. De ruige schoonheid van de bergen, de stilte in de heidevlaktes, de onbeschrijfelijke vergezichten.

Lees verder »

Schotland Westkust en Hebriden ontdekken

28 juli – 4 augustus 2018

Schotland Westkust en Hebriden ontdekken met een ontspannende zeilcruise. Wij nemen u mee in en om het land van rust en ruimte waar de natuur de boventoon voert. Al zeilend voeren wij u door prachtige Lochs, met verrassende vergezichten op de ruige bergen van de Highlands.

Lees verder »

Discovering small Islands & Skye

4 – 11 augustus 2018

De Small Isles zijn een stuk of 6 eilandjes van de Binnen-Hebriden, met o.a. Eigg, Rum, Canna en Muck. De natuur op deze eilanden is fenomenaal, de kusten zijn ruig en het landschap is fantastisch mooi.  Onderweg maak je kans op het zien van dolfijnen en walvissen.

Lees verder »

Whiskyreis Hebriden

17 – 23  september 2018

Whiskyreis in Schotland: een onvergetelijke  ontdekkingsreis met de Flying Dutchman. Wij  bezoeken de meest beroemde Whisky distilleerderijen.  Onze reis start in Oban met bezoek aan de Oban distilleerderij en gaat door naar Jura en bezoeken één van de meest aansprekende distilleerderijen.

Lees verder »

Sailing & Folk

24 – 30 september 2018

Muziekreis Schotland : Met de Flying Dutchman maken we een prachtige muziek- en whiskyreis door Schotland, een combinatie van zeilen, muziek spelen en het bezoeken van beroemde Whisky distilleerderijen.
Op deze reis gaan er tenminste twee goede muzikanten mee die anderen kunnen inspireren en waarvan we kunnen genieten met een glas levenswater (whisky)  in de hand.

Lees verder »